Πως Αποκτω Moves?

…για τους ιδιωτες ειναι Δωρεαν!!

Τα Moves είναι οι πόντοι στο ενιαίο σύστημα επιβράβευσης της εφαρμογής RoadCube.

Τα Moves δίνονται Δωρεάν με τη προϋπόθεση ότι θα κάνεις κάποια ενέργεια στην εφαρμογή. Δες παρακάτω όλες τις ενέργειες που θα σου δώσουν Moves.

Απέκτησε καθημερινά & εύκολα Moves:

Εγγραφή

Τα πρώτα σου 500 Moves τα Αποκτάς όταν κάνεις εγγραφή στην εφαρμογή RoadCube.

Καθημερινή Σύνδεση

Με την καθημερινή σου είσοδο στην εφαρμογή αποκτάς 250 Moves για 20 συνεχόμενες ημέρες σύνδεσης. Αν δεν συνδέεσαι διαδοχικά θα χάσεις το δικαίωμα της συνολικής επιβράβευσης άλλα θα πάρεις τα ‘Moves’ της μέρας που συνδέθηκες.

Γενέθλια

Κερδίζεις 1.000 Moves στα γενέθλια σου! Με την εγγραφή σου συμπληρώνεις την ημερομηνία των γενεθλίων σου αυτόματα η RoadCube θα σου χαρίσει Moves την ημέρα αυτήν!

Check in

Κάθε φορά που κάνεις Check in σε μία επιχείρηση που βρίσκεται στην εφαρμογή RoadCube, μπορεί να Κερδίσεις και δώρα που ορίζονται από την κάθε επιχείρηση και αποκτάς άμεσα Moves (τα Moves είναι διαφορετικά για κάθε επιχείρηση σύμφωνα με το ετήσιο πακέτο που έχει επιλέξει). Επίλεξε επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει το μεγαλύτερο ετήσιο πακέτο – Platinum Package. Σου δίνει περισσότερα Moves και συγκεκριμένα:

 • Το Check-in σε επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, σου δίνει 14 Moves για κάθε Check-in σε αυτή την επιχείρηση.
 • Το Check-in σε επιχείρηση που έχει επιλέξει το Silver Package, σου δίνει 16 Moves για κάθε Check-in σε αυτή την επιχείρηση.
 • Το Check-in σε επιχείρηση που έχει επιλέξει το Gold Package, σου δίνει 18 Moves για κάθε Check-in σε αυτή την επιχείρηση.
 • Το Check-in σε επιχείρηση που έχει επιλέξει το Platinum Package, σου δίνει 20 Moves για κάθε Check-in σε αυτή την επιχείρηση.

Αγορές

Κάθε φορά που κάνεις αγορά/συναλλαγή (η αγορά μπορεί να γίνει είτε μεσώ κινητής συσκευής αφού έχει συνδέσει τη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σου, είτε με πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά ή με κάρτα) σε μία επιχείρηση που βρίσκεται στην εφαρμογή RoadCube αποκτάς άμεσα Moves (τα Moves είναι διαφορετικά για κάθε επιχείρηση σύμφωνα με το ετήσιο πακέτο που έχει επιλέξει). Επίλεξε επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει το μεγαλύτερο ετήσιο πακέτο – Platinum Package. Σου δίνει περισσότερα Moves και συγκεκριμένα:

 • Η κάθε αγορά σε επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, σου δίνει 4 Moves για κάθε ευρώ της συναλλαγής σε αυτή την επιχείρηση.
 • Η κάθε αγορά σε επιχείρηση που έχει επιλέξει το Silver Package, σου δίνει 6 Moves για κάθε ευρώ της συναλλαγής σε αυτή την επιχείρηση.
 • Η κάθε αγορά σε επιχείρηση που έχει επιλέξει το Gold Package, σου δίνει 8 Moves για κάθε ευρώ της συναλλαγής σε αυτή την επιχείρηση.
 • Η κάθε αγορά σε επιχείρηση που έχει επιλέξει το Platinum Package, σου δίνει 10 Moves για κάθε ευρώ της συναλλαγής σε αυτή την επιχείρηση.

Συνεχόμενες Αγορές

Σε αυτή τη περίπτωση κερδίζεις περισσότερα! Δες ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα::
πχ: Κάνε 4 αγορές άνω των 3,00€ και κέρδισε ένα καφέ Δώρο!
Άρα απόκτησες όλα τα Moves που προκύπτουν από τις αγορές σου και θα λάβεις στην εφαρμογή ένα Κουπόνι για το Δωρεάν αγαθό που προσφέρει η επιχείρηση.

RoadCodes

Τα RoadCodes είμαι μοναδικοί κωδικοί με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις Moves και Δώρα!
Τα RoadCodes δημιουργούνται από τη κάθε επιχείρηση που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή RoadCube και μπορείς να τα βρεις είτε σε συσκευασίες προϊόντων, είτε στο Facebook (στη σελίδα της RoadCube ή της επιχείρησης). Όταν πατήσεις το σύνδεσμο ή πληκτρολογήσεις στην εφαρμογή το σύνδεσμο του RoadCode, τότε θα μεταβείς στο συγκεκριμένο Κουπόνι που έχεις κερδίσει για να παραλάβεις το Δώρο σου, καθώς επίσης θα λάβεις αυτόματα και τα Moves που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο Κουπόνι.

Ερωτηματολόγια

Συμπλήρωσε τα ερωτηματολόγια που δημιουργούν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται μέσα στην εφαρμογή της RoadCube και απέκτησε αυτόματα τα Moves που προκύπτουν από το κάθε ερωτηματολόγιο, καθώς και το Κουπόνι για το Δώρο που προσφέρει το Ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσες.
Τα Moves που θα λάβεις ανά ερωτηματολόγιο είναι βασισμένα στο ετήσιο πακέτο που έχει επιλέξει η επιχείρηση και συγκεκριμένα:

 • Συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο σε μια επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, θα λάβεις 20 Moves.
 • Συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο σε μια επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, θα λάβεις 30 Moves.
 • Συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο σε μια επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, θα λάβεις 50 Moves.
 • Συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο σε μια επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, θα λάβεις 100 Moves.

Διαγωνισμοί

Δήλωσε συμμετοχή στους διαγωνισμούς που δημιουργούν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται μέσα στην εφαρμογή της RoadCube και απέκτησε αυτόματα τα Moves που προκύπτουν από το κάθε διαγωνισμό, καθώς και θα έχεις τη δυνατότητα μετά τη κλήρωση να γίνεις ένας από τους τυχερούς της Κλήρωσης. Η διαδικασία των κληρώσεων γίνεται με αυτόματο τρόπο και με πλήρης διαφάνεια. Μετά τη Κλήρωση θα ενημερωθείς άμεσα (αν είσαι ένας από τους νικητές και θα λάβεις το Κουπόνι για το Δώρο που κέρδισες. Σου ευχόμαστε προκαταβολικά, Καλή Τύχη!

Τα Moves που θα λάβεις ανά διαγωνισμό είναι βασισμένα στο ετήσιο πακέτο που έχει επιλέξει η επιχείρηση και συγκεκριμένα:

 • Συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό σε μια επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, θα λάβεις 20 Moves.
 • Συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό σε μια επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, θα λάβεις 30 Moves.
 • Συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό σε μια επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, θα λάβεις 100 Moves.
 • Συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό σε μια επιχείρηση που έχει επιλέξει το Bronze Package, θα λάβεις 200 Moves.

Άρα, εσύ κάνεις, ότι κάνεις κάθε ημέρα και Κερδίζεις από παντού!

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή RoadCube και άρχισε να Κερδίζεις!

Με την εγγραφή σου θα αποκτήσεις τα πρώτα σου 500 Moves!